Close

Madame Grossert

Mode og livsstil med Astrid Grossert

Add A Touch of Yellow

Add A Touch of Yellow


I love when my accessories match each other. Especially when they add a bit of edge and color to my outfit. Here I styled my Sand Copenhagen coat with some neutral black jeans and a plain black turtle neck. Then I added my Hermès scarf in wonderful golden colors. To make some serious contrast I chose my bright yellow Furla bag, which also brings out the yellow and orange in the scarf. I paired it all with my favorit boots from Clarks.


Jeg elsker at matche mine accessories med hinanden og give mit outfit lidt farve og kant. Her har jeg stylet min Sand Copenhagen frakke med et par neutrale sorte jeans og en plain sort turtleneck. Dertil satte jeg mit Hermès tørklæde i fine gyldne farver. For at lave en stor kontrast valgte jeg min gule Furla taske, som virkelig får det gule og orange i tørklædet til at træde ekstra frem. Jeg satte selvfølgelig mine favorit støvler fra Clarks til forneden.


Love from Astrid


Shop the look

Similar Scarf 2.800 DKK / Similar  Coat 3.000 DKK /Exact Belt 2.625 DKK / Similar Bag 3.410 DKK / Similar Ring 1.599 DKK / Exact Boots 1.099 DKK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close