Close

Madame Grossert

Mode og livsstil med Astrid Grossert

Den perfekte paraply til det danske vejr

Den perfekte paraply til det danske vejr

Senz paraplyen er modtaget i gave, men begejstringen er helt min egen!

Det danske vejr er noget som omtales på daglig basis. Det er noget vi altid small talker om, og noget vi ALDRIG bliver tilfredse med. Det er også noget som altid overdrives i medierne, og som er helt umuligt for DMI at forudse.. Men når nu vi har valgt at bo i Danmark, har vi jo også valgt det danske vejr, som en del af pakken. Vi er et meget flat land med meget kyststrækning, så blæst kommer vi ikke uden om. Vi er også et land, som får en pæn del vand hen over året. De våde dage trækker vi i gummistøvler og regntøj, men hvis man nu gerne vil holde sig nogenlunde tør uden at skulle iføre sig det helt store antiregn-udstyr, ender vi med paraplyen i hånden. En ganske formidabel opfindelse i sin enkelthed, men også et produkt der sjælden kommer godt ud af det med blæsten.

Vi har nok alle fået chokket på et tidspunkt, hvor vores paraply pludselig vender vrangen ud. Den er blevet overrumplet af et kraftigt vindstød og ofte er paraplyen ikke til at redde igen. Løsningen på blæst og paraplyer bliver derfor ofte, at vi slår paraplyen ned og overgiver os til regnen, da vi ellers underskriver vores egen paraplys dødsattest. Det leder os tilbage til regntøjs-løsningen, men regntøj har aldrig været noget jeg brød mig om at traske rundt i. Derfor blev jeg positivt overrasket, da jeg for nyligt modtog en storm sikker paraply i gave.

Ved første øjekast ligner den en hver anden paraply, dog i et lidt mære lækkert og kvalitets bevidst design. Men når den foldes ud, er den væsentlig anderledes. Den minder lidt om den drage, jeg fløj med som barn. Den er længere bagved og kortere foran og virker nærmest diamantformet. Selve konstruktionen virker væsentlig mere solid, end de øvrige paraplyer jeg har, og så kommer den med et smart etui, så den kan svinges på skulderen, når den ikke bruges. Denne lidt specielle konstruktion skulle gøre paraplyen modstandsdygtig selv i kraftig vind. Det eneste, du skal gøre, er at holde paraplyen i den rigtigt retning efter vinden. Nu kan du altså i langt højere grad slippe for det helt store regntøjscirkus, uden at skulle bekymre dig for din paraplys levetid. Jeg har sat den på prøve en del gange gennem de sidste 14 dages regnskylder, og jeg må indrømme, at den fint modstår selv de kraftige vindstød, den får her langs kysten, hvor jeg færdes. Jeg har ikke andet at sige end tak til Senz, fordi de har løst mit regnvejrs problem med deres stormparaply 👍☂

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close