Close

Madame Grossert

Mode og livsstil med Astrid Hovman

Hatte tid, ja tak!

Hatte tid, ja tak!

Efterår og vinter er for alvor hatte sæson. Det er der du skal lufte din beret, eller som jeg gør her – din kaptajnskasket! Jeg er vild med hatte i uld, da de giver et chic on trend look samtidig med, at de holder dit hoved lunt i de kolde måneder. Her er jeg gået all in på kaptajnskasketten og giver den gas med en helt gul en af slagsen. Jeg er smask forelsket i den karrygule denne sæson. Det ender sikker med, at jeg også må eje et par sko eller støvler i karrygul – hvem ved? Smid endelig en kommentar, hvis du falder over et par fede af slagsen 😉 Til kasketten har jeg sat en lang skjorte med et print af gule guldsmede og en top i samme farve for at give det sidste pift af gul. Solbrillerne er fra Komono x 10 Corso Como og er tyv stjålet fra Jons garderobe – hehe 😉

Hvordan har I det med kaptajnskasketter? Smid en kommentar 👩🏼‍✈️

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close