Close

Madame Grossert

Mode og livsstil med Astrid Hovman

Intimbarbering: Undgå de forbandede knopper

Intimbarbering: Undgå de forbandede knopper

Intimbarbering er en personlig sag, og noget jeg normalt ikke diskuterer og formaner om. Dog er jeg nu er blevet helt blæst bagover af en simpel løsning på problemet, og jeg er simpelthen nødt til at dele min nye viden med jer alle. Jeg har nemlig fundet løsningen på mine røde, irriterende, kløende og grimme knopper, som jeg desværre sjældent slipper for efter en veludført intimbarbering. Jeg har egentlig aldrig rigtig set mine knopper som det store problem, da det var noget, som bare var en hverdagsirritation og ikke kunne løses alligevel.

De ting der ikke synes løsbare, skal bare fylde så lidt som muligt, så der er tid og overskud til at fokusere på alle de positive og fantastiske ting vi oplever hver dag! Men så var jeg en dag en den heldige situation, at jeg fik fingrene i en helt naturlig olie, og den kan altså udrette magi kære venner! Som alle sikker ved er det vigtigt ikke at barbere sig med en sløv skraber og at køre med hårene, når du barberer for at minimere irritation, og de her dumme røde knopper. Men vidste du, at en efterbehandling med noget så naturligt og rent som mandelolie faktisk reducerer dine røde knopper til så godt som ingenting?

Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, da jeg læste alle miraklerne de her olier kan afstedkomme, specielt da mine røde knopper skulle ryge sig en tur ved brug af mandelolie efter intimbarbering.. Første gang jeg testede det, var jeg en pæn del skeptisk. Det blev til et lille forsigtigt lag, efter at jeg var kommer ud fra badet og havde fået tørret min krop. Magi! Mit underliv var overraskende mere medgørligt senere på dagen, og om aftenen kunne jeg da også erkende, at der ingen røde knopper var, der hvor jeg havde behandlet med olien. Næste gang fik den hele armen med et passende lag olie.. tak skæbne – magien virkede igen. Og næste gang og næste gang.. Jeg kan derfor kun anbefale at prøve en mandelolie efter intimbarbering, da det virkelig mindsker fremkomsten af de her fandens røde knopper 😉

Olien jeg brugte er fra Sard Kopenhagen og kan købes både på apoteket og i diverse butikker med skønhedspleje. Jeg kan også varmt anbefale deres argan olie og deres æteriske dråber, som kan blandes op med olierne. Olierne er også perfekte på resten af kroppen, og jeg har god erfaring med at blande lidt æteriske dråber med citron i olierne. Det holder faktisk også myggene lidt på afstand om sommeren, da citron ikke lige er deres kop the 😉

Hvad er din erfaring med brug af olier, og har du et trick i ærmet til at undgå røde knopper? Let me know i kommentarerne 😊

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close