Close

Madame Grossert

Mode og livsstil med Astrid Grossert

Så er festlokalet på plads

Så er festlokalet på plads

Der er nu ca. 10 måneder til vores bryllup, og jeg tænkte, at jeg lige ville give jer en opdatering på, hvordan planlægningen går. Indtil videre har vi fundet dato og booket kirken. Vi har også lige fået festlokalet på plads. Vi lejer et lokale ude i Måløv, som er tæt på der, hvor mine forældre bor. På den måde er det nemt at transportere alt ting ned til lokalet, og vi har en hjemlig base i nærheden til alt det praktiske. Vi valgte også lokalet fordi at det var væsentlig billigere end de lokaler, der lå i nærheden af os inde på Østerbro og generelt i København.

Det var rigtig svært at finde et lokale inde i byen, hvor der ikke var strenge restriktioner om, hvornår vi skulle være ude, og hvor højt vi må spille musik. Lokalet vi har valgt er lydisoleret og vi må spille helt til kl 03.00. De fleste steder inde i byen skulle vi være helt ude af lokalet ved midnat eller senest kl 01.00, og musikken måtte ikke overstige noget som mest af alt kunne betegnes som baggrundsmusik. Det var ikke lige sådan en fest vi havde i tankerne, og måtte derfor udelukke det vi fandt inde i byen.

Hvis vi skulle afholde bryllupsmiddagen på en lækker restaurant, fandt vi hurtigt ud af, at vi skulle slippe omkring 1.500 kr. pr. kuvert plus drikkevarer. Så ville vi komme op på 120.000 kr. bare for maden. Så kommer drikkevarer, bryllupskage, tøj, fotografering, invitationer mm. oven i. Vi havde ingen intentioner om et bryllup til over 200.000 kr., så den mulighed blev hurtigt udelukket. Vi er derfor godt tilfredse med det lokale vi har fået. Nu skal vi bare have fundet det rigtige pynt og besluttet hvordan borddækningen skal være. Vi går også og tumler lidt med hvad farvetema, der skal være. Vi kan nemlig ikke komme i gang med invitationerne før, at vi har besluttet os med hensyn til farverne, da det bare lige er lidt pænere, at det hele passer sammen.

Det var alt for denne gang. Hold jer opdateret her på bloggen. Den næste bryllupsupdate kommer til at være om brudekjolen.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close