Close

Madame Grossert

Fashion and interior by Astrid Grossert

Om Madame Grossert

Madame Grossert er en personlig blog. Bag tastaturet sidder jeg, Astrid Grossert. Bloggen omhandler særligt mode og rejser, men også livet på godt og ondt vil have en plads her på bloggen. Bloggen skal ses som en inspirationskilde og som et fristed for tanker, meninger og inputs. Jeg håber at du har lyst til at læse med og få et indblik i mit univers.

Startede i 2015

Bloggen startede tilbage i 2015 på en ferie til Sydfrankrig. De smukke omgivelser indbød til fotografering, og inden jeg havde set mig om, var jeg godt i gang med at bygge mit instagramfeed op. Dengang blev alle billeder taget på en iPhone – uden forståelse for lys, vinkler eller efterbehandling. Der er sket rigtig meget siden da. Mobilen er skiftet ud med et rigtigt kamera, redigeringen sker i noget professionelt software, og selve billederne er meget mere velkomposerede. Da først der kom lidt gang i instagram, og den gode respons begyndte at strømme ind, fik jeg blod på tanden og startede kort efter bloggen her. Tidligere bloggede jeg under navnet AstridHovman.dk, men nu med mit forestående bryllup følte jeg det passende med en navne opdatering og derfor blev Madame Grossert til.

Lidt om mig

Jeg er en ung kvinde med begge ben plantet solidt på jorden. Jeg værdsætter de helt tætte relationer og kalder bull shit, hvis ikke tingene går sin retfærdige gang. Jeg er vokset op med en mor der ofte var syg, hvilket har givet mig ansvarsfølelse fra en tidlig alder. Jeg er meget dedikeret omkring de ting, som jeg vægter højt i mit liv og bruger meget tid på at mærke lykken i de små øjeblikket i hverdagen. Jeg har altid haft en hang til mode, samt en tendens til at have flere sko, end jeg kan nå at bruge 😉 Jeg blev som ung introduceret til tøjbranchen gennem mit studiejob og har været forelsket lige siden!

Da jeg mødte min kommende mand Jon, var jeg ikke i tvivl om, at den her unge mand godt kunne blive begyndelsen på noget smukt. Jeg har altid vidst, at min soulmate var et sted der ude. I dag priser jeg mig lykkelig over at have mødt ham i så tidlig en alder. Vi har nemlig allerede oplevet det meste af livet sammen. Vores bryllup afholdes i august 2019 og bryllupsplanlægning mm. kommer derfor også til at fylde her på bloggen.

Følg med på alle mine kanaler

Ud over bloggen kan du følge med på min instagram @madamegrossert, som opdateres dagligt. Jeg har også en parblog med min søde kommende mand Jon. Den hedder TwoLikeOne.com, og der kan du se en masse om det at være et par, god mad og lidt om bryllup. Du kan også følge med ovre på Jons herremodeblog PortraitDeLHomme.com.

Close