Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Jeg elsker at samarbejde. Om det er med venner, bekendte eller med brands ændrer ikke på dette. Hvis du finder mig interessant, ser muligheder i mit content og føler at jeg matcher dit brand så reach ud til mig. Så tager vi en snak om, hvad der kan lade sig gøre.

Mit udgangspunkt for samarbejder

Det største kriterie for hvorvidt at jeg accepterer et tilbud om samarbejde er, at jeg kan stå inde for brandet. Jeg skal føle, at brandet stemmer overens med de samme værdier, som jeg repræsenterer. Dette stammer fra min overbevisning om, at både jeg selv og brandet får mest ud af et samarbejde, hvori værdierne stemmer overens.

Dernæst, kommer æstetik. Jeg er æstetisk forankret, og at jeg kan bibeholde min visuelle standard er en præmis for ethvert samarbejde. Tilgengæld leverer jeg altid content af høj kvalitet. Jeg tænder simpelthen ikke på sjuskede iPhonebilleder.

Tidligere samarbejder

Jeg har erfaring fra min blog og instagram med at arbejde med brands som sponsorerer til mit indhold. Dette indebærer blandt andet brands så som:

Peak PerformanceLædersmedenRhanders, Doryssa Boutique Hotel, Skechers, SukaibaBeauté Pacifique, Echte, LauRie, Moves By Minimum, Foreo, SARD, Ideal of Sweden, Daniel Wellington, Frederiksberg Centret, med flere.

Kontakt

blog@madamegrossert.com

Close