Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Stemning i hjemmet med Philips Hue Lights

Stemning i hjemmet med Philips Hue Lights

Skab stemning i hjemmet

Med Philips Hue lights er det nemt at skabe stemning i hjemmet. De smarte pærer kan lyse i alle regnbuensfarver, så det er helt op til dig hvilken nuance, du ønsker dine lamper skal lyse. Pærerne kan let styres fra din telefon eller med den smarte lysdæmpendekontakt.

Juster lyset i hvert rum

Jeg har grupperet mine Hue pærer i hvert rum og kan derfor nemt dæmpe lyset, når vi spiser aftensmad og vil have lidt romantisk stemning, eller når der skal ses film i stuen, og vi ønsker biografstemning.

Skab et godt arbejdsmiljø

Når jeg arbejder ved computeren, vælger jeg oftest en mere hvid/blå farvenuance, som giver mig bedre koncentration, end det mere gyldne klassiske lys, man oftest får fra traditional pære.

Biografstemning derhjemme

Den smarte Hue LED strip har jeg brugt til at give tv’et et lækkert baglys, som kan skabe stemning både til hverdag, og når der ses film om aftenen.

Bliv budt velkommen af lyset i dit hjem

Du kan nemt opsætte lyset til at tænde, når du kommer hjem. Jeg er særligt glad for det her i de mærke måneder hvor det er rart ikke at komme hjem til en mørk lejlighed. Når man kommer med indkøbsposer og lign. er det dejlig at kunne gå direkte i køkkenet uden at skulle tænde på hver en stikkontakt undervejs.

Du kan læse mere om Phillips Hue produkterne her.

Husk at nærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close