Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Franske fornemmelser

Franske fornemmelser

Vejr til frakker

Nu er det officielt blevet forår, hvis man spørger kalenderen. Foråret betyder, at de tykke vinterjakker snart kan få en plads bagerst i skabet, og de lettere frakker får lov til at blive brugt.

Jeg er glad for overgangstiden, fordi man har mulighed for at køre en masse lag på lag. Om vinteren er man pakket så godt ind, at alt det sjove lidt går af, når det kommer til styling. Godt nok er det skønt at putte sig ind i en dejlig vamset jakke og et stort halstørklæde, meeen jeg foretrækker nu at kunne være lidt mere kreativ 😉

Læs også: Lang kjole langt fra storbyens larm

Franske fornemmelser

Min lune uld béret er perfekt på denne årstid, hvor det blæser en del, og ørerne fortrækker at blive holdt varme. Når jeg har béret på bliver min tanker altid ledt mod det franske. Jeg kan helt gå og få franske fornemmelser. Hvem der lige kunne tage en smuttur til byernes by.

Faktisk havde jeg også béret på, da Jon friede til mig i Paris for lidt over to år siden. Jeg tror kun, at en varm sommer vil kunne forhindre mig i at medbringe en béret eller fem, når jeg er i Paris. 😉

Læs også: Blå nuancer

Perfekt med Béret

Jeg vil vove og påstå, at jeg ikke har det perfekte hue hovede, men en béret kan altid gå. Det er dejligt, at håret ikke bliver helt flat og elektrisk med en béret i ren uld. Helt sikkert et musthave i garderoben!

Du kan læse mere, om det her look ovre på min parblog twolikeone.com lige her.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close