Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Sommer i flere lag

Sommer i flere lag

Det danske sommervejr

Nogle gange er det rigtig svært at finde ud af det danske sommervejr. Her i weekenden var Jon og jeg en tur på Gentofte loppemarked, og her måtte vi have de lune jakker på, da det både småregnede og blæste. Det var ikke lige de bedste vilkår for at få solgt ud af garderoben..

Hold dig varm med flere lag

Der er ofte dage, hvor vejret ikke rigtig kan beslutte sig for hvad årstid, det vil afspejle. Derfor kan det være en god idé med flere lag, så man bedre kan justere efter vejret og bare snuppe et lag af eller på efter behov. Jeg har altid været glad for at lave mine outfit i flere lag, og det er lige præcis det, der som oftest skal til, når det drejer sig om den danske sommer.

Læs også: Beach Boheme

En usandsynlig varm sommer

Sidste år havde vi en helt usandsynligt god og varm sommer. Det var så varmt og tørt, at vi ligefrem begyndte at brokke os over den gode sommer. I år er det en lidt mere traditionel sommer, hvor det bliver køligt om aftenen, og man får brug for en lun trøje, hvis man skal sidde ude efter aftensmaden.

Jeg har derfor fået brugt mine trøjer og jakker meget mere i år end sidste år. Jeg er også blevet glad for at snuppe nogle af de lidt lunere skjorter ud over en t-shirt som et alternativ til en almindelig jakke.

Et look i flere lag

Det her look er derfor baseret på en lang skjorte kjole i flannel fra i vinters, som bare står åben ud over mine blå bukser fra COS med vidde og en hvid t-shirt. De lyse sneakers fra Skechers er med til at give looket et mere sommerligt tvist på en overskyet dag.

Læs også: Blå Nuancer

Hvad er jeres bedste tip til lag på lag her om sommeren? Smid en kommentar ⤵️

Husk at mærke nuet 😉

Kærsligst Astrid ❤️

2 comments

  1. Dejlig kjole, du ser cool ud!

    1. Mange tak for de søde ord 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close