Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Ønskelisten til brylluppet

Ønskelisten til brylluppet

Flere af vores gæster som deltager til brylluppet har spurgt ind til, hvad vi egentlig ønsker os i bryllupsgave. De fleste, ting vi ønsker os, er større ting, som man ikke bare liiige går ud og køber til hverdag. Vi ønsker os tilskud til et nyt kamera, tilskud til nye spisebordsstole og hjælp til bryllupsrejsen. Derudover ønsker vi os lidt forskelligt, som vi mangler i hverdagen.

Tilskud til et nyt kamera

I øjeblikket skyder vi alle vores blog og insta billeder på et Nikon D5500. Det er et rigtig fint begynder kamera, men det er ikke fullframe og ikke oppe i en professionel klasse. Derfor vil vi gerne opgradere det til en seriøs model. Vi har besluttet at det skal være et Nikon D850, som virkelig kan skyde nogle gode billeder og er perfekt til den slags billeder, som vi oftest tager. Det er også i den lidt mere pebrede ende, selvom vi langt fra er ude i nogle af de ekstreme niche modeller.

Tilskud til nye spisebordstole

Vi ønsker os også tilskud til nye spisebordstole. De første vi købte tilbage, da vi flyttede ind i vores lejlighed var fra MyHome. De kostede ikke det store, men holdte også kun nogle få måneder. Efter en masse bøvl med reservedele og reklamation opgav vi og besluttede os for ALDRIG at købe noget hos MyHome igen. Det er simpelthen noget være møg og holder ikke til en dyt. Vi fik nogle stole gennem noget familie, som var godt slidte og ikke rigtig passede ind i vores indretning, men det fungerede, og vi slap for at sidde på gulvet. Nu er de så begyndt at gå fra hinanden, da de simpelthen er slidt op. Derfor er det på tide at investere i nogle lækre i ordentlig kvalitet, som vi kan have i mange år og kan nyde både at se på og sidde i.

Vi har kig på 3 forskellige og kan ikke helt beslutte os for hvilken model, det skal være. Vi er nok nødt til at tage ud og prøve dem et par gange inden vi endeligt beslutter os. Valget står imellem Y-stolen, CH33 og Cow Horn.

Tilskud til bryllupsrejsen

For at vores gæster kan få en uforglemmelig dag sammen med til brylluppet, har vi fyret hver en krone vi ejer og har af. Af den årsag er der ikke meget tilbage til bryllupsrejsen. Derfor ønsker vi os hjælp til brylluprejsen, så vi ikke skal leve af dåsemad og hjemmesmurte sandwich.

Læs også: Bryllupsrejsen går til…

Dji Ronin S gimbal

For et kunne lave super skarp og urystet video med det nye kamera vi vil investere i, kunne det være super fedt med en god gimbal. Vi er blevet lidt forelskede i en Dji Ronin S gimbal.

Beoplay A1 i natural

Vi har ikke noget musik i køkkenet, så når der laves mad bliver det til musik fra telefonen, hvilket ikke giver en særlig god lyd. Derfor ønsker vi os en musikafspiller, som er transportabel. Så kan vi også have den med ned i gården eller på skovturen.

Læs også: Lidt om bryllupskagen

Weber Q1000 Gas Grill

Vi har en kuglegril, som altid står nede i vores gård. Den er vi rigtig glade for, men i hverdagene får vi aldrig grillet, da det tager for lang tid at skulle varme kul op. Derfor drømmer vi om en transportabel gas gril fra Weber. Med sådan en kan vi hurtigt varme grillen op, og vi kan også have den med os, hvis vi skal grille ude.

Bosch Ready’yy ledningsfri støvsuger

Vi har ikke særlig meget plads i vores lejlighed, og derfor er det praktisk med en støvsuger, som ikke fylder særlig meget. Denne her vi ønsker os fra Bosch er ledningsfri og har også en lille håndstøvsuger indbygget.

Læs også: Brudekjolen er købt

Wit by Kuvings Slow Juicer

Vi har længe snakket om, at det kunne være fedt at have en slow juicer. Denne her fra Wit by Kuvings er ekstra let at rengøre, og derfor et oplagt valg.

Royal Copenhagen Sort Mega Riflet

Dengang vi flyttede investerede vi i kopper, tallerkener og små skåle fra Royal Copenhagen, men vi har aldrig fået købt serveringsfade og små skåle. Derfor ønsker vi os de ting, som vi mangler fra serien.

Læs også: En update på brudeskoene

Jeg håber, at I har kunne finde lidt inspiration i vores ønsker, hvis I selv er inviteret til bryllup eller står og er i tvivl om, hvad I skal ønske jer til jeres eget bryllup.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close