Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Update på brudeskoene

Update på brudeskoene

Sko til bryllupsdagen

Jeg var så småt begyndt at stresse over det med brudesko. Når kjolen skal til skrædderen, skal jeg have præcis de sko med, som jeg skal have på på dagen. Jeg kan ikke sådan ombestemme mig igen, da kjolen bliver lagt op, så den passer i længden, med lige præcis den hælhøjde skoene har. Skifter jeg mening efterfølgende, skal det altså være til nogle andre sko med præcis den samme højde hæle. Derfor er det rigtig vigtigt, at jeg er helt sikker inden, at kjolen bliver lagt op.

Klassiske pumps eller ej?

Først havde jeg besluttet mig for at købe et par halvbillige klassiske hvide pumps. Men efter at have set på billeder fra en masse andre bryllupper, kom jeg bare sådan i tvivl, om det er for kedeligt. Jeg har mest kigget billeder for at finde inspiration til, hvordan vi selv skal have taget vores bryllupsbilleder. Det er jo vigtigt at kunne give sine ønsker videre til fotografen. Men i forbindelse med den research har jeg bare set en masse flotte stemningsbilleder med brudesko. Der har også været en del, hvor brudeparret poserer på måder, hvor man kan se brudens sko, og vil jeg så have en helt ‘trist’ hvid sko til at stikke frem?

Derfor er min søgen nu gået i gang efter alternativer til en klassisk hvid sko. Det er vigtigt at hælen ikke er for høj, for jeg skal jo kunne have den på i rigtig mange timer og danse til langt ud på natten. Derudover skal hælen helst være en lidt bredere hæl og gerne en rigtig blokhæl. Brylluppet skal nemlig afholdes et sted, hvor der også er mulighed for at opholde sig lidt udendørs. Skulle det altså blive rigtig varmt, kan det jo ske at noget af festen rykker ud, og så vil det foregå ude på terrassen, som er flisebelagt.

Læs også: Vil jeg virkelig giftes?

Sandaler til den store dag

En mulighed kunne også være at vælge en sød sandal med blokhæl. Disse to var rigtig gode bud. Specielt den med gennemsigtig hæl ville passe perfekt til vores borddækning. Det ville også gøre det hele lidt mere sommerligt, og jeg ville sikkert være glad for et luftigt valg, hvis det bliver en rigtig varm dag. Brylluppet er jo i slutningen af august, og sensommeren kan sagtens være lun. Problemet ved et par sandaler er bare, at hvis vi får regn den dag, så er det bare rigtig øv at skulle have en sandaler på. Jeg kan lige se mig selv hoppe rundt i stor brudekjole og små sandaler i forsøget på, at undgå diverse vandpytter. Derfor droppede jeg ideen med sandaleren og kiggede primært efter en let sko med en lille blokhæl, så der både er taget højde for dans og vejret.

Læs også: Kjole update #1

De perfekte brudesko!

Min søgning kom vidt omkring, men en solrig morgen, da jeg gik forbi Gucci nede på Strøget, stod de perfekte sko pludselig og stirrede på mig gennem butiksruden. Jeg var HELT solgt. En fin hvid sko med blokhæl og guld broderi, viste sig at være alt det jeg havde ledt efter. Desværre havde de ikke min størrelse i butikken, så jeg endte med at bestille dem på nettet. Jeg kunne næsten ikke vente til de kom hjem, og jeg kunne prøve dem i str. 36. I butikken havde jeg prøvet en 35,5 og den var liiige kneben nok. Nu er de kommet og heldigvis passede str. 36 helt perfekt! Jeg er hermed klar til tilretning, når jeg engang når så langt.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid ♥️

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close