Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Nederdel ved kanalerne

Nederdel ved kanalerne

Indeholder produkter modtaget i gave


Sommeropdatering af garderoben

Solen er begyndt at titte frem lidt oftere, og temperaturen er ved at snige sig permanent op på tocifrede grader (langt de fleste dage). Derfor er jeg også begyndt at opdatere sommergarderoben med lidt nye items. Selvfølgelig har jeg gode ting i gemmerne fra sidste år, men det er altid dejligt med lidt nyt til at krydre det gamle med 😉 Den her fine lange nederdel og T-shirt er fra Moves by Minimum. Nederdelen er småblomstret i blå og lilla farver. T-shirten har et fint blomster broderi og samme farve, som det blå i nederdelen.

Lange nederdele

Noget af det, som virkelig rører sig denne her sæson, er de lidt længere nederdele og kjoler. Jeg har et virkelig stort issue med mine knæ, så jeg er MEGA fan af de lidt længere længder. Det gør det også nemmere at have bare ben på job, når kjolen eller nederdelen ikke er lårkort 😉 Samtidig er det dejligt, at der er lidt mere vidde i, så man får lidt luft i skørtet, når først varmen rammer (hvis den altså gør).

Flettaske fra Paris

Tasken er en flettaske jeg har fundet i Paris. Den er rigtig fin, da hankene er rav farvede og har lidt struktur inden i (hvis den forklaring giver mening). Den går under navnet madkurven herhjemme, da jeg altid har snacks og drikkelse i den, når vi er på tur.

Sneakers fra Skechers

De hvide sneakers er fra Skechers. Hvis du ikke allerede har haft dine fødder i et par fra dem, så vil jeg lige advare om at de er yderst vanedannede. De har nemlig de blødeste såler, jeg nogensinde har prøvet, og så er de super lette. Den her model er fra sidste år, men de har rigtig mange pæne modeller på deres hjemmeside. Faktisk går jeg med tanken om at udvinde skosamlingen med et ekstra par 😉


Shop mit look

T-shirt fra Moves by Minimum

Nederdel fra Moves by Minimum

Taske (lignende)

Sko fra Skechers (lignende)

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close