Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Lidt om bryllupskagen

Lidt om bryllupskagen

Hvad skal vi vælge?

Vi har været meget i tvivl om, hvor vi skulle vælge at få lavet vores bryllupskage henne. Valget var endt mellem Kagekompagniet og Bake My Day. Begge konditorer laver de smukkeste kager, så det hele faldt på smagen. Vi bestilte en smagspakke fra Bake My Day, hvor vi fik 6 forskellige kombinationer af kage og mousse, som vi så kunne smage på hjemme og beslutte, om det var noget for os. De smagte alle rigtig godt, men vi synes alligevel, at de var lidt for søde til vores smag. Derfor bookede vi os ind på en smagsaften hos Kagekompagniet.

Smagsaften hos Kagekompagniet

Kagekompagniet holder smagsaftener om fredagen, hvor man kommer op i deres butik i Rungsted og smager på de mest efterspurgte kagebunde og mousser. Det var virkelig et svært valg, for de fleste af kagebundene faldt i vores smag, men Jon og jeg var bestemt ikke enige om hvilken, der var favoritten. Jon er nemlig helt tosset med chokolade kage og chokalde desserter helt generelt. Jeg er meget mere til mazarin og lyse kager. Jon var derfor helt solgt på chokolade bunden, og jeg var helt tosset med marcipan bunden og nødde bunden. Vi var begge ret vilde med passionfrugt moussen, så noget kunne vi da blive enige om.

Efter at have smagt de forskellige bunde med de forskellige mousser. Fandt vi frem til et kompromis på en bund. Vi var ret vilde med nøddebunden begge to, og den skulle så have et ekstra pift i form af revet marcipan (MUMS)! Dog var passionsfrugt moussen ikke lige den bedste til nøddebunden, så vi endte med at vælge hindbærmoussen og så få ekstra friske bær blandet i cremen. Hindbærmoussen var nemlig helt klart den mousse, som klædte nøddebunden aller bedst!

Kagens udseende

Udseendet af kagen var vi begge rimelig afklarede på. Umiddelbart var det nok mig der havde flest nykker og forventliger i forhold til kagens udseende, men Jon var også god til at sige fra og til, da vi gennemgik mulighederne med konditoren hos Kagekompagniet. Vi måtte gå lidt på kompromis med lagene på kagen, da vi ikke helt var nok mennesker til brylluppet, til at få den højde vi gerne ville have. Kompromiset blev at vi bestilte kage til lidt flere personer, så vi kunne få en etage mere på kagen.

Læs også: 3 måneder til brylluppet

Hele temaet for brylluppet med eucalyptus blade og den eucalyptus grønne farve kommer også til at være temaet for kagen. Den skal være i tre lag. Det nederste lag er hvidt med tone i tone striber. Det midste lag er et dobbelt lag (to bunde oven på hinanden), som skal være sart eucalyptus grøn. Den øverste etage skal være hvid med små prikker i klynger af tre. På det midterste lag skal der være 3 store blomster med lidt blade og grene. Noget af det, jeg virkelig er vild med på kagen, er de helst skarpe kanter. Jeg synes simplethen, at det er SÅ smukt, når kagen ikke runder i kanten på lagene. Herunder kan I se den kage, som var vores inspiration fra Pinterest. Den passer bare helt perfekt til vores tema.

Læs også: Brudekjolen er købt!

Nu glæder vi os bare til den store dag, hvor vi skal spise kagen sammen med familie og venner.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close