Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

3 måneder til brylluppet

3 måneder til brylluppet

Kun 3 måneder til brylluppet

Puha tiden går virkelig stærkt for tiden. Nu er der kun små 3 måneder til min bryllupsdag, og jeg må indrømme, at jeg så småt er begyndt at blive stresset. Det er lidt som om, at jo nærmere på dagen man kommer, jo flere ting kommer pludselig på “to do” listen. Jeg har hele tiden tænkt, at hvis bare der kom styr på de store ting som mad, lokale, tøj og kirken, så var vi godt på vej. Det er dog langt fra tilfældet. Selvfølgelig er det de store ting, som gør det muligt, men der er alle de små ting, som virkelig tager tid at planlægge og gøre klar.

Brudekjolen er på plads

Her de sidste 3 uger har jeg fået styr på rigtig mange ting. Min brudekjole er kommet hjem fra Copenhagen Bridal, og den er helt perfekt! Den sidder rigtig godt og skal kun lige rettes lidt til hos skrædderen, som også er bestilt. Det har virkelig været en stor post, som er skøn at kunne sætte flueben ved. De kan læse mere om kjolekøbet her.

Bryllupskagen

Vi var til smagsaften for 14 dage siden hos Kagekompagniet, som er den konditor, vi er endte med at vælge til at lave vores bryllupskage. Det var virkelig et svært valg at vælge bunden og moussen, for de var bare rigtig gode alle sammen! Men vi er endt med en rigtig fin kombination. Jeg laver et helt indlæg kun om bryllupskagen, som kommer ud senere 😉

Borddækningen

Vi er også komme et godt skridt tættere på at få borddækning på plads til brylluppet. Vi har styr på glas, vaser, duge samt bordløber, men vi har ikke helt kunne beslutte, hvad vi skal gøre i forhold til lysesteger og lys. Her i weekenden fik jeg dog købt de glas, vi skal bruge til lysestager, og jeg har fundet lidt forskellige servietter, som vi skal vælge imellem. Dernæst magler vi kun at få bordkort og servietterenes foldning på plads. Det bliver rigtig dejligt, når borddækningen er helt på plads 😊

Invitationerne

Vi har virkelig haft meget bøvl med vores bryllupsinvitationer. Først havde vi lavet en fejl i opsætning af formatet. Dernæst var der problemer med farverne. Derfor er hele processen trukket i langdrag, og først nu 3 måneder inden brylluppet er de blevet klar til print – troede vi… For da jeg sad og puttede dem i kuvolutterne, opdagede jeg en fejl på dem 🤦‍♀️ Vi har glemt at rette ‘jer’ til ‘dig’ på de invitationer, som kun er henvendt til én person. Puha, sikke en dummer.. Så nu er det forfra med print af alle én-persons invitationerne… De kommer nok ud en dag 😂

Tøj til mine forældre

En anden ting, som også er faldet på plads her i weekenden, er tøjet til mine kære forældre. Vi fik købt en smoking til min far og en smuk grønlig kjole til min mor. Vi klarede det hele på en enkelt formiddag. Jeg havde virkelig ikke regnet med, at vi kunne gøre det i første hug, men det hele kørte som smurt, så nu kan mine forældre slappe af og bare glæde sig til den store dag.

Læs mere om bryllupsplanlægninge her:

Brudekjolen er købt


Update på brudeskoene


Vil jeg virkelig giftes?


Endelig kom dagen

Det var alt for updaten denne gang.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close