Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Sølv støvler fra Calvin Klein

Sølv støvler fra Calvin Klein

Sølv støvler fra Calvin Klein

Jeg har endnu ikke fået vist mine fine nye sølv støvler fra Calvin Klein her på bloggen. Støvlerne er cowboystøvle inspireret og helt sølv. De har en lav hæl og metal på snuderne, samt den fineste sølv zipper på indersidden. Skaftet er helt slankt og slutter pænt til omkring benet.

Lidt af et impulskøb

Støvlerne var lidt af et impulskøb. Jeg faldt faktisk for dem lidt ved et tilfælde. Jeg var ikke som sådan på jagt efter et par støvler, men så så jeg en sort udgave, som var lige præcis det, jeg havde kigget efter længe. Mens jeg prøvede de sorte, fik jeg øje på de sølv her. Jeg prøvede derfor også de sølv sådan lidt for sjov. Nogle gange er det rart at prøve noget, som er helt anderledes. Faktisk får jeg gjort nogle af mine bedste køb på den måde. Man får flyttet sine grænser og får noget med hjem, som ikke ligner alt det andet i garderoben.

Da jeg fik dem på, var de bare super flotte! Jeg har altid haft ét eller andet for glimmer, men her på det sidste har jeg lagt lidt et låg på denne “glimmer-lyst”og prøvet at gå lidt andre veje. Jeg fik dog hurtigt fundet min forkærlighed til glimmer frem igen, da de her fine støvler først kom på fødderne. Jeg var nemlig solgt!

Læs også: Efterårets Must Have – Cowboystøvler

Unboxing af støvlerne

Jeg lavede en lille unboxing video til IGTV, hvor jeg pakker støvlerne her ud sammen med de to andre par, jeg købte samme dag. Jeg endte nemlig med også at købe to par sorte. (Ups!)

Du kan se min unboxing video af støvlerne på IGTV lige her.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Frakke – Hugo Boss
Strik – H&M
Bukser – LauRie
Støvler – Calvin Klein
Taske – Karl Lagerfeld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close