Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Efterårets Must Have – Cowboystøvler

Efterårets Must Have – Cowboystøvler

(bukserne fra 2nd One er modtaget i gave)

Hej Ladies!

Forrige weekend var Jonog jeg ude at skyde nogle ret vilde billeder, hvis jeg selv skal sige det. Vi kørte en tur ud på holmen og skød lidt forskellige looks. Det var efterårsferie, så der var dejlig roligt, og vi havde god tid til at få taget de billeder, der skulle tages. Super dejligt!

Nå, men det her look var et af dem vi skød, og jeg må sige, at jeg er helt skudt i denne her location! Specielt de skud hvor der er helt perfekt symmetri 😍

En af efteråret største tendenser i forhold til skomode er klart cowboystøvler! Cowboystøvlerne her er fra Lædersmeden, og de er nogle af de mest behagelige støvler jeg har! Lige fra jeg trak dem på første gang, har de bare siddet perfekt 👌🏻 De har høj hæl, men det mærkes næsten ikke. Vi var ude at skyde i næsten 5 timer og vi traskede frem og tilbage mellem bil og locations uden, at jeg havde ømme fødder til sidst.

Som de loyale læsere nok har fået fat i, er jeg vild med brede bukser. Det gælder både korte og lange udgaver. Her har jeg en cool en af slagsen på sammen med en chunky strik. Buksen er fra 2nd One og er mega sej med sine pinstribes. Den er blank i overfladen og har en fed længde, hvis man gerne vil vise sine langskaftede støvler lidt mere frem her om efteråret, uden at skulle have en slim eller skinny buks nede i.

Strikken er fra LauRie og er dejlig stor og chunky. Der er ikke noget bedre end en stor strik, man kan putte sig i om vinteren.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Strik fra LauRie – (lignende her)

Bukser fra 2nd One – (findes på tilbud her)

Støvler fra Lædersmeden – (findes her)

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close