Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

En gul strik

En gul strik

Indeholder produkter modtaget i gave

– En blød strik er et must have i en hver garderobe –

En gul strik

Dagens look handler om en gul strik. Der er intet som en blød og behagelig strik på en kølig dag. Faktisk så har jeg levet i bløde striktrøjer hele vinteren og er ikke meget for at skulle pakke nogle af dem lidt væk, nu hvor foråret er kommet. En strik er altid så nem, da den faktisk ser godt ud til det meste. Ud over en kjole, til en nederdel for et casual look eller til et par bukser for et behageligt hverdagslook, som luner lidt.

Lag på lag

Til det her look har jeg givet strikken en lidt anderledes dimension. Jeg har nemlig taget en vamset rullekrave inden under for at skabe en lag på lag effekt. Den lidt dybe V-skæring på den gule strik giver god plads til den chunky rullekrave unden, at det virker for bastant. Det her er det ultimative vamsede strik look.

Når vejret bliver rigtig lunt kommer jeg nok til at bruge strikkene hver for sig, men på en kølig dag er det her look helt perfekt. For at give lidt ekstra lag på lag effekt, har jeg ladet den sorte rullekrave stikke ud for neden. Det gør både looket mere levende, men sørger også for, at strikkene ikke bliver for dominerende i forhold til resten. For neden har jeg har valgt et par bukser med vidde i, da jeg bare er vild med den loose silhuet. De løse bukser gør det hele lidt mere raffineret med deres facon og let blanke overflade.

Læs også: En nederdel ved kanalerne

Rockede støvler som prikken over i’et

Som prikken over i’et er jeg hoppet i mine rå cowboystøvler fra Lædersmeden. De er langskaftede, men kan sagtens være under bukserne grundet de brede bukseben. De har en rigtig god hælhøjde og giver det hele en lidt rå og rocket kant. Som den faste læser nok allerede har bemærket, så er jeg blevet hårdt ramt af den kære Amor, når det gælder cowboystøvler 😉

Læs mere om cowboystøvler her

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Gul strik – Sparkz Copenhagen

Sort rullekrave – Sparkz Copenhagen

Bukser med vidde – LauRie

Støvler – Lædersmeden

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close