Close

Madame Grossert

Fashion and interior by Astrid Grossert

Når man går all in på pink

Når man går all in på pink

Nogle gange skal der bare farve på, og det her look mangler i hvert fald ikke farve 😉 Jeg har igennem mange år gået meget i sort, men besluttede mig en dag for, at nu skulle der altså mere farve ind i det der skab! Det er dog ikke sådan, at jeg ikke går med sort – for det gør jeg helt sikkert. Det er bare et forsøg på at sætte lidt farve til de sorte bukser. Jeg er dog de sidste to års tid sprunget helt ud i farverne. Specielt her i foråret og om sommeren er jeg blevet god til at gå med friske farver og prøver helt at undgå de meget sorte ting i skabet. Det er bare lidt sjovere at have noget friskt og farverigt på, når det er en solskinsdag 😉

Både bukserne og blusen er fra det danske mærke Elton. De er særligt kendt for deres smukke farver og mønstrer. Toppen har et rigtig fint bladmønster – godt nok ikke blomster – men blade kan også gøre damen her tilfreds 👍 Bukserne faldt jeg for grundet de brede ben! Jeg er lidt af en sucker for brede ben i bukser – og det kan nærmest ikke blive forbredt. Den lille clutch er super fin med de små flamingoer, og er den perfekte sommer taske for at let og afslappet sommerlook.

Det var alt om mit all in på pink look. Ha’ en skøn dag derude!

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close