Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Parisisk stemning i København

Parisisk stemning i København

Det her look skød jeg sammen med den altid søde Emma. Jeg havde faktisk ikke tænkt over hvor parisisk den her location var, indtil Emma pegede den ud, og så var jeg solgt! Billederne er faktisk skudt lige ved siden af Marmorkirken, men både hegnet og bygningerne har en hvis del parisisk charme. Vi havde en skøn dag med billede skydning og kaffehygge, og ud af det kom blandt andet de her billeder 🙂

Blusen jeg har på er fra 2-Biz og er selvfølgelig med blomster print 😂 Jeg faldt for de fine farver og for modellen. Jeg er ret vild med de her flare ærmer, og har faktisk den samme model i et vinterprint fra deres party kollektion fra efteråret. Du kan se den stylet her. Bukserne er fra LauRie og er friske i farven og har bootcut pasform. Jeg kan ikke helt finde ud af om det med bootcut egentlig er mig – men jeg synes faktisk, at det virker meget godt her 🙂 Guld sandalerne er fra Gabor, og er dejlig nemme lige at hoppe i. Jeg havde egentlig først tænkt mig at bruge dem til lidt pænere brug, fordi de trods alt er meget guld. Men nu synes jeg faktisk at de er lige så fine til et romantisk sommer look.

Jeg håber, at I nyder, at vejret stadig er med os ❤

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close