Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Den smukkeste mønstrede jakke

Den smukkeste mønstrede jakke

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er blevet lettere forelsket i det nye Nordhavn. Vi bor ret tæt på Nordhavn st. og Østerbrogade, og det er derfor super nemt lige at cykle ned i det nye område, når vi skal skyde et billede. Det er fedt med en masse nye muligheder for at finde gode location, så vi ikke ender med de sædvanlige lettere brugte steder, når vi skyder i området lige omkring vores lejlighed. Jeg kan godt lide at tage et sted længere væk for at skyde, men der er altså bare ikke altid tid nok til at cykle ind til centrum eller tage en her tur et sted længere væk. Derfor er det dejligt at kunne skyde billeder i nærområdet, og så er det jo bestemt heller ikke nødvendigt at tage langt væk, da der faktisk er rigtig mange fine steder lige omkring os.

Det her look er skudt nede i det nye Nordhavn. Det er rart med noget moderne arkitektur i baggrunden, så det ikke altid er de smukke gamle bygninger, der for lov at danne rammen. Jakken jeg har på er fra Thi Thau og har det fineste mønster! Jeg er vild med farvekombinationen, og så passede den helt perfekt med mine fine bukser fra LauRie i brændt orange (modtaget i gave). Jeg har i en årrække ikke været den store fan af den orange farveskala, men her det sidste års tid er jeg virkelig faldet pladask for både rust og den brændte orange. Sandalerne er et par Tamaris, jeg har haft i et par år, men som stadig holder sig godt. Jeg elsker, når jeg kan mikse nyt, med det jeg allerede har i skabet 😉

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close