Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Maritime striber

Maritime striber

Kjolen er sponsoreret af Soyaconcept

  Denne kjole er den perfekte sommerkjole. Den er lige til at smide i kufferten og have med på ferie. For det første er den ikke spor slem til at krølle, og kan derfor sagtens mases ned i den overfyldte kuffert uden, at man skal på jagt efter et strygejern, når man kommer frem. For det andet er den fremstillet i naturproduktet viskose, så den er lækker at have på i varmen. For det trejde er den løs og luftig – For hvem gider at dase rundt på ferien i en tæt figursyet kjole? – I hvert fald ikke mig 😉 Jeg elsker de fine maritime striber, som gør kjolen casual og sommer cool.

Hvis du tænker, at striberne på kjolen ser bekendte ud. Så er det måske fordi, at jeg har samme striber på en t-shirt model, som også er fra Soyaconcept. Læs post med den herog her. Det er en af mine favorit t-shirts, og jeg har på fornemmelsen, at jeg bliver lige så glad for kjolen her!

Billederne er skudt nede ved det nye Nordhavn, som er blevet rigtigt lækkert. Jeg glæder mig til at gå tur og slikke sol dernede, når vi engang får sommevejret tilbage 🙂

Husk at mærke nuet 🙂

Kærligst Astrid

Kjole: Soyaconcept / Taske: Furla / Sandaler: Clarks / Armbånd: PureLeaf / Solbriller: Gucci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close