Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Gucci – Gucci – Gucci

Gucci – Gucci – Gucci

Lige fra jeg var helt ung og begyndte at tjene mine første penge, har jeg været dybt forelsket i Gucci. Da jeg for nylig var i Milano med min bedre halvdel Portrait de L’HOMME, endte vi selvfølgelig i Guccis flagship store. Dette resulterede i lidt selvforkælelse i form af en ny taske til mig. Da jeg fik øjenkontakt med denne skønhed var jeg ikke i tvivl! Den SKULLE med mig hjem 🙂 Jeg er helt og aldeles forelsket i det smukke blomster mønster fra Gucci, for ikke at tale om den skønne turkis farve. Den er faktisk meget anvendelig, da jeg har mange jakker i marineblå og i lys grå, hvor den passer perfekt og får lov til at funkle.

Mange hilsner

Astrid 🙂

1 comment

  1. Pingback: - Madame Grossert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close