Close

Madame Grossert

Fashion and interior by Astrid Grossert

Et Mix af Print og Striber

Et Mix af Print og Striber

Jeg er vild med at mikse mine yndlings ting på nye måder og prøve nye kombinationer af. Denne gang blev det i form af en kimonoskjorte med et lidt jagt inspireret fugle print og en basic stribet T-shirt. Forneden havde jeg mine yndlingsbukser med de hvide kontraststriber og et par lette sandaler. Forverne er holdt i sort og grønt, hvilket giver looket en rolig følelse. Det der giver et lille tvist er kombinationen af mønstret på skjorten og de vandrette striber på T-shirten. Jeg elsker den måde, outfittet lige får en anelse mere liv, end hvis jeg bare havde haft en ensfarvet T-shirt inderst. Striben på buksen giver det et lidt let og sporty udtryk, som går fint i spænd med de casual sandaler.

Mit næste projekt bliver at style mine nye fede Velour støvler i den dybeste marineblå! Jeg kan slet ikke vente til det ikke regner, så der kan skydes nye outfit billeder.

Husk at mærke nuet 🙂

Kærligst Astrid

P.S. Jeg var inviteret til forpremiere på den nye Kingsman film i går, og den kan klart anbefales, hvis man altså er til den slags 😉

Kimonoskjorte: Soyaconcept / T-shirt: Soyaconcept / Bukser: Sand Copenhagen / Sandaler: Hermès / Taske: Furla / Solbriller: Gucci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close