Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Tanker om Nyhavn

Tanker om Nyhavn

Der er få ting, som jeg forbinder lige så meget med København, som Nyhavn. Et soleklart eksempel af hvad Købstaden kan byde på. Historiske bygninger, hyggelig bystemning, og massere af flotte skibe. Ideelt til at skabe gode minder. Det er let at forstå, hvorfor lige Nyhavn er fyldt med turister året rundt.  Men på trods af, at jeg ikke bor langt herfra, så er det alligevel sjældent, at jeg sniger mig forbi denne skønne lille promenade. Måske netop turisterne er en faktor her, for selvom at man kan forstå dem, så kan man heller ikke lade være med at være en lille smule frustreret over grupper af 20-30 kinesere eller skolebørn, der fylder det hele. Nu lyder jeg som en gammel kælling, der bare vil have det hele for mig selv, og det er bestemt ikke sådan ment. Det er måske nærmere at sammenligne med konstant at stå i en overfyldt 5A (nu 5C). Det er bare ikke lige det, man har lyst til, når man vil ud og gå en lille tur i den smukke by.

Grunden til at jeg nu alligevel kom forbi var, at jeg var en tur forbi Union Kitchen for at få en bid dejlig brunch, og når nu vi alligevel var her, så kunne man jo ligeså godt udnytte den fine location.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid


Det har jeg på:

Lidt franske fornemmelser med en fin alpehue –  (lignende her)
Solbriller fra Tiffany & Co – (lignende her)
Min skøøønne shearling jakke fra Wardrobe CPH – (lignende her)
En sød lille ADAX taske – (lignende her)
Super fine printede bukser fra Soyaconcept – (lignende her)
Cognac chelsea boots med spids snude fra Vagabond – (på tilbud her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close