Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Mix it up!

Mix it up!

Jeg er blevet ret vild med at mikse prints denne sæson.  Tidligere har jeg lavet et indlæg om at mikse prikker og striber (læs det her). Denne gang har jeg mikset striber med et par meget mønstrede bukser. Bukserne er rosa i bunden og har blade i forskellige grønne farver mikset med rødt. Den stribede t-shirt er olivengrøn i bunden, hvilket passer ind i de grønne blade. Farven rammer ikke tone i tone med bladene, men det er netop det, jeg synes er fedt, da det giver lidt ekstra spræl ud over sammensætningen af de to mønstre. Da der sker ret meget på bluse og bukser, har jeg valgt at sætte et par neutrale rosa sandaler til i præget skind. Jeg faldt for sandalernes fine hvide sål og det næsten perlemors agtige rosa skind. Sættet her er bestemt ikke det sidste, jeg mikser denne sæson. 😊

Husk at mærke øjeblikket

Kærligst Astrid

T-shirt: Soyaconcept / Bukser: Sand / Sandaler: Gabor / Taske: Louis Vuitton / Armbånd: Hermès / Solbriller: Gucci

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close