Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Smuk kjole i A-facon fra Soyaconcept

Smuk kjole i A-facon fra Soyaconcept

Jeg er besat af kjoler. Min krop kræver dog som oftest, at det er kjoler med lidt vidde for neden, da jeg af Gud ikke er skabt i samme størrelse øverst og nederst. A-facon er altså mit go-to valg, når vi taler kjoler. Denne sæson har jeg i foråret mest været besat af mønstrede bukser (læs om det herog her), men kjoler er et absolut must-have i min sommergarderobe. Noget jeg er helt ekset med, er blondekjoler! Dem kan jeg simpelthen ikke lade være med at forelske mig i. Den smukke kjole, jeg har på, har et fint blondestykke for oven og er ellers helt enkel med en snordetalje i livet. Det er skønt med en kjole, der ikke er alt for fin, da de helt festlige som oftest hænger i skabet og sjældent bliver taget frem. Kjolen kommer med en underkjole, så man ikke skal tænke på, om man lige får den hudfarvede bh på den dag – Totalt Win!

Til kjolen har jeg sat sandaler med korkkilehæl fra Tamaris i cognac. De har et fint og diskret hulmønster i skindet og print på korkhælen. Tasken er min sommerfavorit, og passer perfekt til den olivengrønnefarve kjolen har.

Husk at mærke nuet

Kærligst Astrid

Kjolen er sponsoreret af Soyaconcept

Kjole: Soyaconcept / Sandaler: Tamaris / Taske: Gucci / Armbånd: Pure Leaf / Solbriller: Gucci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close