Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Silkebukser med det fineste print

Silkebukser med det fineste print

Jeg er vild med bukser, der har lidt ekstra vidde og er dejligt løse her om sommeren. De giver en luftig og afvekslende følelse, når jeg eller mest går i mere tætsiddende bukser. De her bukser er fra Baum und Pferdgarten og er i silke, hvilket gør dem ekstra lækre at have på. Jeg er normalt lidt ambivalent med silke ting, da jeg altid er klodset nok til at få lavet udtræk lige med det samme og altid et mega synligt sted.. Men da jeg så de her fine bukser nede hos Birger Christensen, var jeg simpelthen nødt til at slå til! De har det fineste print og en dejlig nedtonet farve, som jeg nok aldrig bliver træt af. Jeg har eksperimenteret med at sætte en længere skjorte med bindebånd til, og det var også virkelig cool. Her på billederne har jeg valgt en t-shirt i grå fra Soyaconcept og stukket den i buksen for, at man virkelig kan se, hvor smuk buksen er.

T-shirt: Soyaconcept / Bukser: Baum und Pferdegarten / Sko: Tamaris / Taske: Gucci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close