Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Tid til en sommerkjole

Tid til en sommerkjole

Sommeren er kommet til det danske land, og det betyder, at det endelig er blevet tid til at hoppe i den lette sommerkjole! Jeg er som de faste læsere ved en stor fan af blomsterprint, og derfor er denne sommerkjole helt perfekt i mine øjne. Blomstermønsteret er rigtig fint og ikke for dominerende. Den mørkegrønne farve i bladene spiller smukt sammen med den sarte lyseblå farve, kjolen har som bundfarve. Kjolens flæse langs halsudskæringen giver den et romatisk strejf, og skæringen under brystet, gør den perfekt til min kropsfigur. Jeg er tosset med at kjolen er længere bagtil end fortil, da jeg så slipper for at vise bagsiden af mine knæ, som ikke lige er det mest sexede ved mig 😉

Jeg er sikker på at denne kjole viser sig at være en god investering, da jeg allerede nu kan mærke, hvor vild jeg er med den! Jeg håber at I alle nyder det gode vejr ☀

Husk at mærke nuet! 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close