Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Bryllupsrejsen går til…

Bryllupsrejsen går til…

Hvor skal vi hen på bryllupsrejsen?

Vi har længe tænkt over hvor vores bryllupsrejse skal gå hen. Vi vil rigtig gerne på en lidt længere bryllupsrejse, så de helt dyre rejsemål, blev hurtigt udelukket. Jeg er vokset op med kør-selv-ferie, og vi har tit snakket om at prøve det sammen en dag. Derfor begyndte vi at kigge lidt på lande inden for rimelig kørselsafstand.

Normalt har vi været på bil ferie i Frankrig med mine forældre, men denne her gang ville vi gerne prøve noget nyt og på helt egen hånd. Vi er tit fløjet til Italien og er dybt forelskede i Italien og alt den gode mad samt smukke natur. Derfor blev vi hurtigt enige om at bryllupsrejsen skulle gå til Italien!

Bryllupsrejsen går til Italien

Der er mange steder vi gerne vil rejse til i Italien, men vi ville også gerne have tid til at se hvert enkelt sted i et par dage. Derfor fik vi listen ned på tre steder vi virkelig gerne vil se på vores bryllupsrejse. Vi tænkte også over hvilke steder, der er nemme at flyve til og valgte dem fra, da vi så kunne udnytte, at vi denne gang har bilen med til Italien og kan se de steder, der er nemmest at komme til i bil.

1. Cinque Terre

Cinque Terre er kendt for de fem smukke farverige byer, som snor sig op af klippeskrænten ud til kysten. Husene er kendetegnet ved deres malede stenfacader og de flade tage. Området er kendt for sin vin og gode oliven. Der er også mange gode vandrestier, så vi kan få rørt fødderne lidt efter den lange køretur.

Vi har valgt at bo helt centralt i Riomaggiore (en af de fem byer i Cinque Terre) og har derfor lejet en lille lejlighed med god beliggenhed. Billederne er fra lejligheden, vi har lejet i Riomaggiore

Billeder fra lejligheden vi har lejet i Riomaggiore

Læs også: Lidt om bryllupskagen

2. Amalfi kysten

Amalfi kysten er kendt for de skønne byer lang kysten, som gemmer sig imellem bjergene. Vi regner med både at besøge Amalfi og smukke Positano, som er nogle af det lidt større og mere kendte byer langs Amalfi kysten.

Vi har booket dette hotel, som har den smukkeste udsigt fra terrassen og en pool man kan køle af i.

3. Toscana

Toscana er kendt for sin HELT fantastiske natur. Bare at køre rundt i området skulle være en uforglemmelig oplevelse. 
Vi fandt det helt unikke La Veronica Resort, som vi faldt for lige på stedet. Faktisk kiggede vi ikke efter andre muligheder, da vi først havde set det. Vi er helt og aldeles vilde med indretningen. Se selv her.

Læs også: Turen går til Samos

Pit stops på vejen

Da bryllupsrejsen er en kør-selv-ferie, skal der naturligvis nogle overnatninger til at nå helt til Italien. Vi regner med at knække turen på vejen der ned i Tyskland og så igen ved Como søen i Italien, hvor vi lige snupper en enkelt dag for at se området. På vejen hjem har vi en dag i Dolomitterne, inden vi kører videre og overnatter i Tyskland for så at nå hjem til Danmark.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close