Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Samos – Privat pool

Samos – Privat pool

I dag er den første hele dag af vores ferie. Vejret er dejligt, selvom det faktisk ikke er varmere her, end der er hjemme i Danmark. Dog er det lunere om natten, så man skal ikke tænke på at tage en cardigan med sig om aftenen. Alt gik glat med lejebilen i lufthavnen, dog har jeg nok fået træk i flyet, for da jeg vågnede her til morgen, var jeg blevet lidt småforkølet. Nu håber jeg bare ikke, at det udvikler sig til noget større, for jeg har virkelig glædet mig til denne her ferie!

Hotellet er lige så smukt som på billederne. Værelset er dog endnu bedre! Vi har direkte adgang til en pænt stor pool, som vi kun deler med tre andre værelser. Vi har endnu ikke set noget til vores naboer, så vi har altså vores helt egen pool, da vi er de eneste som bruger den. Hotellet er kun tilladt for voksne, så her er dejlig stille, og der er ingen råben og skrigen fra uopdragne børn. Det er virkelig paradis! Det eneste man kan høre er naturen, og den beroligende lounge musik der spiller ude ved poolen. Hvilket faktisk er en ret fed detalje. Det bliver bare lidt federe at ligge og dase, når der er god dæmpet musik i baggrunden!

I går fandt vi en hyggelig lille restaurant nede i Pythagorion, som er den by tættest på vores hotel. De fleste restauranter så ud til at være turistfælder, men vi havde fået denne her anbefalet på hotellet, og maden var faktisk rigtig fin. I aften kører vi til Kokkari og finder et sted at spise og ser solnedgangen ved stranden.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close