Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Endelig kom dagen

Endelig kom dagen

Så kom dagen endelig! I dag er dagen hvor jeg skal ud og prøve brudekjoler for første gang. Det bliver bare så meega spændende. Jeg har gjort mig rigtig mange tanker om, hvordan kjolen skal se ud. Men når det kommer til stykket, hvad passer så egentlig mig? Hvordan ser alle de flotte kjoler ud, når de kommer på min krop, og hvad er flatterede, og hvad er bestemt ikke? Jeg tror, at allerede når jeg får den første kjole på, bliver jeg i store træk afklaret om, hvad der nok ser godt ud, og hvilke typer kjoler, der bare slet ikke passer til mig. Jeg har gået og drømt om brudekjoler længe før at Jon poppede the big question december sidste år. Jeg har altid vidst, at det skulle være en kjole med blonder, en kjole i a-facon for at skjule min brede rumpe og fremhæve min talje, og så skulle det være den vildeste de havde i forhold til lag af tyl forneden!

Det hele blev dog vendt lidt på hovedet, da jeg var på bryllupsmesse for nogle uger siden. Der faldt jeg nemlig over mærket Aire Barcelona, som har de flotteste kjole med detaljerede “overdele” og smukke blonder. Dog er det nederste på kjolerne meget mere rolige og knap så puffy, som jeg havde regnet med at min kjole skulle være. Det hele må komme an på en prøve, for kan jeg leve med en roligere underdel en jeg havde regnet med for at få den perfekte overdel? Måske er det hele bare en perfekt kombination, når først det kommer på. Det må dagen jo vise. Nå men min første aftale er her kl. 11, så jeg må se at komme afsted. Jeg lover at give en opdatering her i løbet af ugen, og røbe om jeg finder drømme kjolen eller om min jagt må fortsætte. Nyd jeres dag, jeg skal tilbringe min som en prinsesse i tøj krise 😉

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Herunder er der lidt billeder af de kjoler, jeg har fundet som inspiration til jagten i dag 🙂

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close