Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Efterårets Must Have – En Kimono

Efterårets Must Have – En Kimono

(Bukserne fra 2nd One er modtaget i gave)

Et af efterårets must haves er en kimono. En kimono er nem at have med at gøre, da du let kan style den med alt du du allerede har i skabet. Smid den over en skjorte, en t-shirt eller endda en strik og du er good to go!

Her har jeg stylet en mønstret kimono fra 2-Biz med en plain hvid t-shirt fra LauRie og de fedeste bukser med volumen i benene fra 2nd One. Mønstret på kimonoen er selvfølgelig blomstret 😅 Man har jo en forkærlighed for sådan noget.. Den er let og blank i kvaliteten og derfor også perfekt til lidt festligere begivenheder som f.eks en julefrokost eller en aften ude. Jeg er vild med farvenuancerne, da der både er blå/grønne og gyldne farver mikset sammen.

Bukserne er i en super fed kvalitet, da de er bløde og falder flot. Jeg tror det bliver en af mine yndlings bukser det her efterår! Jeg har i hvert fald allerede brugt dem en her del gange. Men generelt er jeg også bare en ‘sucker’ for bukser med brede ben! 🤩

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Kimono fra 2-Biz – (findes her)

T-shirt fra LauRie – (findes her)

Bukser fra 2nd One – (findes her)

Cowboystøvler fra Lædersmeden – (findes her)

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close