Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Lang kjole langt fra storbyens larm

Lang kjole langt fra storbyens larm

Kjolen fra Soyaconcept er modtaget i gave

Forrige weekend gik manden og jeg den dejligste tur langs med denne lille sø langt fra storbyens larm. Bladene var for alvor begyndt at blive gyldne og røde, og trods luften føltes kølig kærtegnede solen vores hud. Vinteren er virkelig ved at være på vej! Det føles helt utroligt, at vi atter er på vej mod juletid og snevejr.

Midt imens vi skød billeder i den smukke natur ved søen, kom en hel lille andeflok ud fra sivene. Hvor idyllisk, hvad?! De rappede og rappede og vi nåede lige at knipse et par billeder af de temmelig store(!) ænder, inden de fortsatte deres færden over græsset. Det er utroligt at sådan en lille sø kan give ly til så mange ænder.

Læs også: En gul strik

Trods sæsonen er jeg blevet rigtig glad for kjoler dette her efterår. Det er især dejligt, at der er kommet noget mere længde på kjolerne. Det giver et feminint og afslappet look. Tilsæt bare et par cool støvler til at bryde det feminine – og eventuelt en chunky strik for lidt varme og hygge – så er der et perfekt look til efteråret og vinteren.

Læs også: Sølv støvler fra Calvin Klein

Det har jeg på:
Kjole – Soyaconecept
Bælte – Gucci
Støvler – Lædersmeden
Taske – Gucci

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close