Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Copenhagen Fashion Week – Part 1

Copenhagen Fashion Week – Part 1

Modeugen er skudt i gang, og jeg har som sædvanlig massevis af arbejde, der skal passes. Hele dagen er gået med møder og kollektionsfremvisning. Det er altid spændende at se, hvad næste sæson kommer til at byde på. Det er tydeligt, at de grønne farver er kommet for at blive, hvilket passer mig så fint, da jeg er helt forelsket i alt det army grønne, vi allerede ser her i efteråret 😀 Det bedste af det hele er dog, at vi kommer til at se en del grønne sko til næste forår. Det er bare super lækkert! Ellers bød dagen på morgenmad hos Skovhuus, frokost hos Soyaconcept og en lille pause med lækker italiensk is!

Dagens outfit havde fokus på lag på lag. Jeg er vild med den effekt, det gav min grå kjole, at der lige kom en sort blonde bluse under. Støvlerne er helt nye og fra Gabor. Jeg faldt pladask for dem på grund af det fine broderi på siden.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close