Close

Madame Grossert

Fashion and interior by Astrid Grossert

Lette kvaliteter

Lette kvaliteter

Hej søde læser,

Jeg håber at du kom godt ind i det nye år og ikke havde alt for mange tømmerbasser på årets første dag 😉 Her kommer årets første look, som er et lidt festligt look med lidt glitter og glamour.

Looket består af lette kvaliteter og har både elementer fra det feminine og det mere rockede univers. Blusen har et smukt blomsterprint og er med peplum, hvilket jeg synes er både sødt og forfriskende. Ærmerne har flæser for enden, hvilket er en lidt anderledes detalje. Jeg føler mig bestemt pyntet op, når jeg har denne bluse på – selv når jeg ikke har særligt med smykker på. Kvaliteten er let mod huden, og alt i alt så føler jeg mig godt tilpas. Bukserne har det fineste mønster i metervaren og er nærmest vaflet, da mønsteret er tredimensionelt. De er fine og lette i kvaliteten og har en 7/8 længde, hvilket gør dem perfekte til stilletter tilsat et par festlige strømper!

Strømperne er nogle, jeg virkelig har sukket efter. Jeg var så heldig at få et par i denne smukke pink farve i julegave, og de er klart på min top 5 over glitter strømper ❤️ Tasken er en sjov størrelse. Den kan nemlig skilles ad og samles på nye måder. Man køber nemlig body-delen, remmen og “flappen” hver for sig. Derfor kan man mikse forskellige remme og forskellige flapper til den samme body. Her har jeg en bred lidt rocket rem i kombination med min pander flap med pels detalje. Stilletterne er fra Tamaris og er en del af deres Heart & Sole kollektion. Hvis du ikke allerede har haft fødderne i sådan et par, kan det varmt anbefales. Der er nemlig gjort en masse for at foden bliver trykaflastet korrekt, og derfor føles de ikke så høje og fødderne trættes ikke i samme omfang som normalt, når man er hoppet i et par høje hæle.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Bluse fra Soyaconcept – (findes her)

Bukser fra Soyaconcept – (findes her)

Strømper fra mp Denmark – (findes her)

Sko fra Tamaris – (findes her)

Taske fra Furla – (findes her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close