Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Jeg blev månedens plus blogger: Q&A med Bloggers Delight

Jeg blev månedens plus blogger: Q&A med Bloggers Delight

I november måned kørte Bloggers Delight en konkurrence mellem alle deres Plus bloggere. Den gik ud på at deltagerene skulle give den fuld gas og udgive så meget kvalitetskontent som muligt. Så ville dommerpanelet bedømme indhold, antal indlæg og hvor godt man havde markedsført bloggen på de sociale medier.

Jeg meldte mig til konkurrencen i den tro, at jeg ikke engang ville komme i betragtning til at vinde. Jeg gjorde det mest for min egen skyld. Jeg havde længe gået med et ønske om at få sparket lidt mere gang i skrivningen, og nu havde jeg et mål og kunne holde mig selv til ilden. Det virkede rigtig godt, og jeg fik lavet en del flere indlæg end normalt. Jeg følte en ro i kroppen hver gang jeg fik et nyt indlæg udgivet og var godt tilfreds med min egen udvikling, da november var omme. Jeg blev dog NOGET overrasket, da jeg fik en besked fra Bloggers Delight om, at JEG havde VUNDET?! Hvad skete der lige for det? Jeg var taget helt med bukserne nede. Faktisk var det nok meget godt, at jeg fik en mail og ikke et opkald, for jeg var helt mundlam og lettere chokeret. Tænk at jeg havde vundet. Var mine indlæg virkelig så gode, at andre kunne værdsætte dem i sådan en grad? Jeg blev særligt rost for mine billeder, hvilket virkelig varmede mit hjerte. Det er helt klart billederne, der er min største passion. Både Jon og jeg brænder jo for det, og det er så dejligt at have en fælles interesse, og noget man kan lave sammen!

Nå men i forbindelse med at jeg vandt, blev der lavet en lille Q&A til Bloggers Delights blog, som jeg bringer her:

Navn: Astrid Hovman 
Alder: 25


Blognavn: astrid.hovman.dk 
By: København

Instagram: @astridhovman

I november afholdt vi den store Plus konkurrence på Bloggers Delight. Sejren gik til Astrid Hovman, som står bag bloggen af samme navn. Juryen var særligt vild med Astrids flotte billeder, som er også er noget af det, Astrid selv vægter aller højest ved sit blogunivers.

Vi har lavet en q&a med Astrid, som du kan læse lige her.Vil du starte med at fortælle lidt om dig selv? Mit navn er Astrid, og jeg er 25 år gammel. Til dagligt arbejder jeg med mode i en familieejet virksomhed, hvilket betyder, at en stor del at mit arbejdsliv er en del af mit privatliv. Jeg bor med min forlovede Jon og vores to katte Ødipus og Artemis på Østerbro. Jon er også blogger under pseudonymet portraitdelhomme.com. Vi skal giftes til august, og meget af min fritid går af den årsag med bryllupsplanlægning.  Hvorfor startede du din blog, og hvad handler den om? Jeg startede min blog som et sideprojekt til Instagram, hvor jeg bedre kunne uddybe mine billeder. Mit første rigtige blogindlæg skrev jeg tilbage i 2016. Bloggen handler mest om mode og hverdagen i mit liv. Det der fylder i mit liv fylder derfor også på bloggen. I øjeblikket er der en del omkring mit kommende bryllup, de dertilhørende følelser samt op og nedture, der er i forbindelse med at skulle giftes. Derudover fylder rejser, tips og tricks også på bloggen. 

Hvad inspirerer dig, når du skriver indlæg på bloggen? Min inspiration kommer fra alle sider af mit liv. De personlige indlæg kanaliserer selvfølgelig de følelsesmæssige aspekter af, hvordan jeg går og har det. Mode indlæggene på den anden hånd er i høj grad inspireret af det, jeg ser i modebilledet eller nye kombinationsmuligheder, jeg skaber ved at mikse nyt med gammelt (fra mit skab). Jeg kan bruge lang tid på at sætte forskellige ting sammen og elsker at kombinere forskellige prints med mønstre. Derudover er jeg meget visuelt inspireret, og der er derfor også altid mange billeder at finde i mine indlæg.   Hvad giver det dig at blogge?Som oftest giver det mig luft! Når jeg har skrevet et indlæg, har jeg følelsen af at have fortalt indholdet til en ved siden af mig. Det kan lette mine ophobede følelser, og ofte finder jeg ud af, hvad jeg faktisk føler undervejs i skriveprocessen. Det er som min helt egen lille coach session.De fleste af mine modeindlæg er skabt ud fra en idé enten til sammensætning af tøjet eller den perfekte lokation. Det giver mig mulighed for at lave nogle fede billeder og style ting på nye måder. Det er jeg vild med!

Hvilke blogs læser du selv?Jeg følger altid med på Emmaengmark.com. Det er så spændende, at følge med i hvert skridt Emma tager gennem sin graviditet. Så læser jeg selvfølgelig med på Jons blog. Hvis jeg skal have stil-inspiration er det ofte ohhcouture.comog margoandme.com, som inspirerer mig. Jeg er særligt glad for blogs med smukke billeder og gennemarbejdet indhold. Det er de gennemarbejdede universer, som inspirerer mig. 

Fortæl lidt om din passion for fotografi og æstetik.Det er vigtigt for mig at billederne på både min blog og på Instagram er visuelt gennemarbejdede og i en høj kvalitet. Jeg forsøger altid at holde det rimelig simpelt, naturligt og forståeligt. Jeg involverer som oftest farve både i tøj (jeg elsker blomster print!) og omgivelserne så de bliver mere levende. Alting med måde selvfølgelig! Hvad angår kvalitet, så ville jeg aldrig bruge et mobilbillede med et filter på; hverken på bloggen eller instagram. Jeg elsker at tage billeder og nyder nok mere at være bagved kamerat end foran. Både Jon og jeg er glade for at tage billeder og bruger derfor megt af vores tid på at tage billeder og efterbehandle dem sammen. Det er dejligt at have en at spare med – det skaber bare flere muligheder. Noget af det bedste jeg ved er at få et nyt objektiv til kameraet. Det er rent legetøj, og man kan afprøve nye måder at ”skyde” på. 


 Husk at mærke nuet 😉 

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close