Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

En pyjamas der ikke skal soves i!

En pyjamas der ikke skal soves i!

Jeg havde ALDRIG troet, at jeg ville komme med på pyjamas trenden! Men, men, men… Da jeg så disse super fede blomstrede bukser for et par uger siden hos Sand Copenhagen, MÅTTE jeg bare eje dem. Mon så ikke der er denne her super fede pyjamas overdel, som jeg bare lige prøver til bukserne for sjov (lidt for at bevise overfor min kæreste at pyjamas looket altså ikke er mig).. og så viser det sig, at det faktisk er super cool sammen. Jeg føler bestemt ikke, at jeg er i en pyjamas, men har det faktisk rigtig dejligt i sættet. Ups ups, nu lykkelig indehaver af både bluse og buks. Jeg kan slet ikke beskrive hvor vild jeg er med blomstrede bukser og blomster print i al almindelighed, men disse bukser er absolut favorit blomsterbuksen i mit skab!

Husk at nyde øjeblikket!

Kærligst Astrid

Sættet kan købes på magasin.dk her: Bluse og Bukser

Bluse: Sand / Bukser: Sand / Sko: Tamaris / Taske: Gucci

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close