Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Fik du læst artiklen om mig som ‘Insta Wife’ på DR.dk?

Fik du læst artiklen om mig som ‘Insta Wife’ på DR.dk?

Som de faste læsere nok ved, blogger og instagrammer min søde forlovede også. Du kan se hans blog herog instagram her. Faktisk var det ham, der startede før mig for år tilbage. I perioden inden at jeg selv for alvor kom på banen, var jeg derfor udelukkende aktiv i forhold til instagram som Jons ‘Insta wife´. Det vil sige, at jeg stod for at tage alle hans billeder i tide og utide. Jeg må indrømme, at jeg var noget utilfreds over at skulle være fotograf på alle tider af døgnet. Når jeg kom træt hjem fra arbejde, skulle der altid lige skydes et outfit inden aftensmaden. Læs alt om min holdning til at være ‘Insta wife’ på godt og ondt i artiklen på dr.dk lige her.

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close