Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Fødselsdag – Hvad skal man ønske sig?

Fødselsdag – Hvad skal man ønske sig?

Hej Ladies,

Så er det ved at være min fødselsdag – eller  faktisk er det min fødselsdag i morgen. I den anledning er jeg blevet spurgt af de nærmeste, hvad jeg dog ønsker mig? Men hvad ønsker jeg mig egentlig? Faktisk er det ofte et problem for mig at ønske noget. Jeg er god til at forkæle mig selv, så hvis der er noget, jeg virkelig mangler, så køber jeg det med det samme. Jeg er ikke typen der tænker “ej, det er da et godt ønske. Det ønsker jeg mig til min fødselsdag/jul om tre måneder”. Nej, jeg er typen der ikke kan vente og bliver utålmodig, hvis jeg først har besluttet mig for at investere i noget, men ikke får det købt med det samme. Jeg kan dog sagtens spare op til noget, hvis det er lidt dyrere. Jeg ville aldrig gå ud og låne penge til andet end mursten. Det er sådan jeg altid har fået det at vide hjemmefra. “Man skal aldrig låne til andet end mursten” blev der sagt derhjemme. “Alt det andet taber for meget værdi, når du først har købt det, til at du får dine penge igen. Er det dyrt må du spare op hver måned”. Sådan gjorde jeg så. Hver måned satte jeg penge over på min opsparing, og så fik jeg da sparet op til både lækre tasker og de helt rigtige jeans, selvom jeg kun var 13 og bare havde et job i weekenderne ved siden af skolen.

Nå men for at vende tilbage til det med ønskerne, så måtte jeg gå i tænkeboks for at komme med nogle gode ønsker. Min første tanke var at ønske mig tilskud til et nyt objektiv til vores kamera. Lige nu skyder vi med en Nikkor 50mm f1.4 og den er super til street style, men svær at få til at fungere, når man ikke kan få halvstor afstand til det, man skal portrættere. Derfor har vi snakket lidt om at købe en Tamron 24-70mm f2.8 G2 VC. Derfor var det helt perfekt at ønske sig tilskud til den, da den er lidt halvpebret. De kan se mere om objektivet her.

Men man kan jo heller ikke bare komme med ét ønske, selvom det er et godt et. Derfor var jeg et smut forbi ZaraHome.com. Siden vi var inde og købe vores nye gulvtæppe, har jeg været lidt tændt på nogle af deres due og sengesæt. Jeg fik derfor lige tilføjet de flotteste til listen over ønsker.

Findes her.

Findes her.

Findes her.

Noget andet jeg faktisk mangler lige om lidt er noget nyt til at rense min hud med. Jeg har de sidste par måneder haft stor glæde af en rensemousse fra Faaborg Pharma, som jeg fik i gave. Den er dog næsten brugt op (snøft), så nu skal jeg have købt noget nyt, så jeg kan holde huden ren. (Du kan se mere om Faaborg Pharmas Ultimate cleansing mousse her). Jeg har været rigtig glad for den her rensemousse, da den kommer i en beholder med en lille silikone børste ude for enden, som man rykker moussen ud i og påfører med. Det er derfor nemt at massere moussen på huden. Jeg har aldrig været de helt store beauty produkt ekspert, så produkter der er effektive og simple at bruge er bare guf. Nå, men nye renseprodukter skal altså også på ønskesedlen!

Hvad kan man så mere finde på? Faktisk så er det eneste jeg ellers lige kunne komme i tanke om noget så nemt som oplevelser. Jon og jeg elsker at rejse og gå på opdagelse i nye byer, så derfor kom der også til at stå tilskud til oplevelser på listen. Vi er lige nu ved at spare op til bryllup, så den næste længere rejse bliver nok vores bryllupsrejse 😉

Har du altid nemt ved at finde på gode ønsker, eller har du bare en god idé til et ønske (det er jo jul lige om lidt). Så smid en kommentar 😊

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close