Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Won Hundred x Lædersmeden

Won Hundred x Lædersmeden

Hej piger,

For nylig lancerede Won Hundred og Lædersmeden det fedeste samarbejde. Jeg har længe gået og overvejet at investere i et par cowboystøvler inde fra Lædersmeden, så da jeg hørte om dette samarbejde, var jeg bestemt begejstret. Lædersmeden er en lille butik på Vestergade i København med 45 års erfaring inden for lædervarer. Butikken emmer af hyggelig og autentisk atmosfære, og så er betjeningen altid i top. Jeg har været der en del gange med Jon, og han har flere støvler derinde fra. Denne gang var det også Jon der fik hevet mig med. Jon havde nemlig aftalt et samarbejde i forbindelse med lanceringen af de nye Won Hundred x Lædersmeden modeller. Der gik ikke mere end et øjeblik, og så var jeg da også lige hoppet i en af de nye modeller – og hold da op et fedt look. Jeg har efterhånden mange støvler, og der skal derfor en del til at gøre mig ekstra begejstret. Men de her støvler dækkede bare lige det hul i min støvlegarderobe, som jeg ikke anede, at jeg havde 😉 De var super cool og havde vintage vibe over sig. Samtidig var de super behagelige med plads til tæerne.

Jeg var nok lidt forelsket ved første prøvning, for jeg kunne virkelig se styling potentiale i de her støvler. Både til jeans, sommerkjoler og som en rå kontrast til mere feminine looks. Jeg tænker også, at jeg bliver nødt til at tage på festival til sommer for de er perfekte til et festival look 👌  Nå men som I sikkert har gættet endte de omtalte støvler med at komme med mig hjem. Der var ikke rigtig nogen vej tilbage, da jeg først havde haft fusserne i.

Her på billedeserien har jeg stylet dem med et par fede jeans i 7/8 længde fra LauRie, så man rigtig kan se støvlerne. Det var super godt vejr, da vi gik hjemmefra, men midt imens vi tog billeder, begyndte det bare at regne.. Hvis I kigger godt efter, kan man se små regndråber på mine solbriller 😆

Du kan se mere om støvlerne herog se hele samarbejdet mellem Won Hundred x Lædersmeden her.

Kunne du selv finde på at rocke et par cowboyboots? Smid endelig en kommentar med dine tanker 😉

Husk at mærke nuet <3

Kærligst

Astrid

Shop mit look:

Jakke fra Dsquared2 – (lignende her)

Jeans fra LauRie – (findes her)

Støvler fra Won Hundred x Lædersmeden – (findes her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close