Close

Madame Grossert

En livsstilsblog af Astrid Grossert

Når man bliver forelsket i blå blomster!

Når man bliver forelsket i blå blomster!


Denne fine kjole er fra Karen Millen og har det smukkeste blå blomster print. Blomsterne er orange i midten, hvilket giver en skarp, men afbalanceret kontrast. Jeg faldt for den i foråret og skulle selvfølgelig have den med, da vi var i Milano. Billederne er også fra Milano og er faktisk fra samme dag, som jeg købte min fine blå blomstrede Gucci taske – Læs mere om det her. Jeg har længe været vild med blomstret print, og blå har været et hit, lige fra jeg var barn. Jeg må nok bare konstatere, at blomster, blonder og glimmer altid vil være en del af mit klædeskab 😉 Jeg har længe været vild med blomstret print, og blå har været et hit, lige fra jeg var barn. Jeg må nok bare konstatere, at blomster, blonder og glimmer altid vil være en del af mit klædeskab  😉

Mange hilsner

Astrid


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close